info@fisekvarvarin.com

Blog

logo web stroke

Lansiranje zabave s preokretom

Šta je zajedničko bioskopu, utakmici, dugo željenom odmoru kod kuće, popodnevnom pivu sa ekipom u kafiću i šetnji ?

GRICKANJE. Ali ne bilo čega...

Semenke bundeve i suncokreta odlučile su da isprate sve zakonitosti modernih trendova, da se digitalizuju, i evoluiraju od vremena u kojem su se prelivale iz novinskog papira, i krasile sve najkultnije podove stare Juge i šire.

Ova promena nije se dogodila preko noći. Trebalo je vremena da se kraljice svih zanimacija za zube dogovore međusobno kako da pomire stare vrednosti i modernu tehnologiju. Da udruže kulturu i zadovoljstvo, ekologiju i praktičnost, dopadljivost i digitalizaciju. Da od legendarne navike za stariju i srednju generaciju, postanu interesantne milenijalcima i generaciji Z.

Tako je nastao FIŠEK

Jedinstveni space-shuttle u kojem se krčkaju sve originalne ideje, a prošlost dobija potpuno novi oblik!

Ok, FIŠEK je nastao i kao posledica invazije otpadaka od grickanja koje je trebalo čistiti nakon svake utakmice, u lokalnom kafiću jednog od dvojice master-umova ove zabave s preokretom. Ali, space shuttle je njihov novi dom, i zvuči potpuno milenijalski, jer ono što je FIŠEK lansirao zadovoljava sve potrebe, čak i astronauta!

Evo zašto…

Gricni me

Vrhunskim kvalitetom i pažljivim odabirom sirovine, kao i posebnim načinom pečenja u tunelskim pećima, FIŠEK proizvodi su jedini proizvodi ovog tipa na domaćem tržištu koji zadovoljavaju potpuno očuvanje nutritivne vrednosti namirnice, a sa tim i sve propratne aspekte koje poseduju same semenke, a koji su od krucijalnog značaja za konzumente.

Semenke bundeve regulišu holesterol, štite od dijabetesa, smanjuju stres i anksioznost, olakšavaju artritis i sprečavaju nastanak osteoporoze.

Semenke suncokreta obiluju vitaminom E, kalcijumom, selenom i cinkom, imaju veliku energetsku vrednost, sadrže antioksidanse, štite od kardiovaskularnih bolesti, a redovni dnevni unos vraća mladalačku hidrataciju koži, upravo zbog linolne masne kiseline, vitamina E i proteina.

U nekim kulturama postoji pravilo da se na stolu obavezno nalazi činija sa semenkama, kako bi porodica mogla da kroz ceo dan održava jednu od najkorisnijih navika u ishrani – zdravo grickanje.

Baš zato, ova kombinacija nalazi se kao obavezan sastojak u kuhinjama svetskih master-šefova poput Gordon Remzija i Dzejmi Olivera. A neki od najpopularnijih svetskih influensera ne počinju svoj dan bez semenki. I zato, ko smo mi da bismo bili drugačiji?

Mi smo FIŠEK

I jesmo drugačiji

Polećemo!

FIŠEK je lansirao jedinstven proizvod u svetu. Njegova jedinstvenost meri se saradnjom između glavnih aspekata koji određuju uspešnost jednog proizvoda – kvalitet sadržaja, vizuelna prezentacija i originalni patent  - ekološki orijentisano pakovanje koje se momentalno pretvara u uslužnu posudu za otpatke, lako odloživu nakon korišćenja, bez dodatne potrebe za čišćenjem ili skupljanjem otpadaka.

Zato su FIŠEK semenke upravo ono što odgovara potrebama mlađih generacija koje su ekološki osvešćene, ali i onima koji možda još uvek nisu doživeli ovu vrstu prosvetljenja, ali žele da budu u trendu, što je sasvim dovoljno za početak.

Gde je praćenje trendova, tu su brusnica & borovnica! Dobitni KOMBO za imunitet! Malo FIŠEK iznenađenje…

Rešenje za sve one koji vode računa o ishrani i kligramima, a žele da zadovolje svoj “slatki zub”. Za Dame koje uz čašu vina i FIŠEK u opuštenom razgovoru s prijateljicom, čekaju za susednim stolom da utakmica bude gotova, a da osim rezultata ne ostane ni jedan dokaz o tome!

Brusnica & borovnica – kraljevske putnice koje će vas svojim ukusom vinuti u nebesa, jer kultura grickanja nikada neće otići u zaborav!

Bioskopi možda izgledaju drugačije, ali ekipe i dalje postoje. Nova kultna mesta se rađaju, a na stolu svakog od njih nalazi se:

Fišek

Omaž prošlim vremenima. Uvod u budućnost. Vaš lični učitelj bontona! Razlog za povratak na mesto grickanja! Onaj koji okuplja porodicu i prijatelje! Vaše zdravlje u jednoj kutijici.

Očekujte:

  • Eksploziju ukusa & mirisa!
  • Vraćanje u prošla vremena kroz FIŠEK vremensku kapsulu!
  • Potpunu udobnost za vaš želudac i zube!
  • Ekološku osvešćenost

Bez obzira da li vam nedostaju romantične šetnje i grickanje semenki u parku, ili svoju nervozu na stadionu lečite baš ovako; bez obzira da li s društvom čekate još jednu turu pića ili sami odmarate dušu na kauču – FIŠEK neguje različitosti, u ukusima, mirisima, idejama, željama, potrebama i mogućnostima.

Sa nama, pojedinac je veliki kao stadion, a stadion usaglašen kao jedno! Jer ko gricka FIŠEK semenke, slobodno šeta između generacija i vekova.

Jeste li spremni na taj FIŠEK korak?!